Beste leden,

Op zondag 4 juni 2017 organiseert de Stichting Survival Vlaardingen / Adventure Vlaardingen voor de 16e maal de SURVIVALRUN.
Er worden een aantal hindernissen die de ongeveer 500 deelnemers moeten overwinnen boven en/of in de Vlaardingse vaart geplaatst:

• Kraanopdracht boven de vaart ter hoogte van aanlegsteiger “Andante” / Polderpoort.
  • Opdracht onder "de Twist” zuidoever vaart.
  • Kano opdracht bij kano vereniging Natsec
  • Opdracht op, over en onder “de houten fietsbrug” zuidelijk doorvaart.

De start van het evenement is om 9:30. Namens de organisatie vragen wij, net als voorgaande jaren, weer om jullie begrip en medewerking. Dit in het geval er mogelijk een korte onderbreking van de doorvaart is door een aanwijzing gegeven door de aanwezige politie te water dan wel de Reddingsbrigade Vlaardingen. Door jullie sportieve medewerking hoopt de organisatie ook dit jaar weer terug te kunnen kijken of een geslaagd en sportief evenement, op en rond het water.

Bij voorbaat hartelijk dank.