Op zondag 3 juni aanstaande organiseert de Stichting Survival Vlaardingen de 17e editie van de Survival Run Vlaardingen. Zoals ieder jaar zullen er enkele hindernissen in en boven de vaart deel uitmaken van het parcours. Wij maken jullie hier graag op attent omdat deze hindernissen invloed kunnen hebben op de pleziervaart tussen het van Heusden viaduct en de houten fietsersbrug.

In samenwerking met de Waterpolitie en de Reddingsbrigade doet de organisatie er alles aan om eventuele hinder tot een minimum te beperken. Dit betekent in de praktijk dat de doorgang nergens gestremd word maar dat onder leiding van de waterpolitie de doorstroom gereguleerd zal worden.

Hindernissen zullen op de volgende locaties aanwezig zijn:

• Onder de houten fietsersbrug aan de broekpolder zijde (de andere doorgangen zijn beschikbaar voor vaar verkeer
  • Ter hoogte van kanovereniging Natsec zal er kano varen plaatsvinden
  • Onder de Twist aan broekpolder zijde. (Het midden en de Holy zijde van de brug blijven vrij)
  • Ter hoogte van de betonnen aanlegsteiger voor de Polderpoort zal er zoals ieder jaar een hindernis hangend aan een kraan boven de vaart zijn.

Zoals ieder jaar hopen wij op jullie begrip!